Brak owulacji a bolesność piersi
-
Powinnam miec owulacje 15/16 dnia cyklu, a jest juz 18 dzien cyklu i niestety sie nie pojawiła... Nie zaobserwowałam żadnego skoku temperatury. Jednak co najdziwniejsze od 15 dnia cyklu strasznie (bardziej niż zwykle) bolą mnie piersi... Od 5 dni zażywam niepokalanka w celu zmniejszenia bolesności piersi (zdarzała mi sie juz wczesniej ale nigdy tak intensywna). Czy niepokalanek mogl miec wpływ na temperaturę? I czy mógł spotęgować ich bolesność?
-
Nie robilam jeszcze badan ale podejrzewam, ze wysoka. Przez długi czas bralam tabletki które podwyższają poziom prolaktyny... Dlatego tez zdecydowałam sie na niepokalanka ale poki co wcale nie działa...
-
nick nieaktualny
-
Ja bralam castagnus przez 3 miesiace tak jak jest zalecane. Po 3 miesiacach musialam miec wywolywana miesiaczke bo mialam niepekniety pecherzyk ok 3cm. Po usg gin powiedzial ze mam nieskonczony cykl i owulacji od 3 miesiecy nie bylo.Prolaktyny tez wczescniej nie badalam. Zaczelam brac castagnus bo mialam problemy z owulacja. Po 3 miesiacach brania wynik prolaktyny byl ok.(ale nie wiem jaki byl przed) Trzeba uwazac bo on lekko stymuluje pecherzyki
-