X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację brak rozciagliwego śluzu
Odpowiedz

brak rozciagliwego śluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam wiesiołka, po prawie roku be śluzu płodnego rozciągliwego, jedna terapia i już się pojawił i to w sporych ilościach. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od najbliższego cyklu zaczynam, jestem ciekawa czy mi pomoże, bo słyszałam że nie każdemu pomaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko pamiętaj, ze należy brać tylko do owulacji :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem ze tylko do owulacji...
    Najgorsze że ja nigdy nie wiem kiedy ją mam :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ