Ciałko żółte co to znaczy
-
Czy któraś z Was dziewczyny wie, co oznacza w USG widoczne ciałko żółte 10 dni po terminie spodziewanego okresu, który nie wystąpił?Ginekolog stwierdził, że jest ciałko żółte, okresu nie widać. Nie wiem, czy ja mam brać dufaston, czy sobie nie zaszkodzę czy jednak nie ma ciąży. Test dziś i tydzień temu negatywny. Spodziewany okres miał być 5 maja, a nadal go nie ma .
-
Gama81 wrote:Czy któraś z Was dziewczyny wie, co oznacza w USG widoczne ciałko żółte 10 dni po terminie spodziewanego okresu, który nie wystąpił?Ginekolog stwierdził, że jest ciałko żółte, okresu nie widać. Nie wiem, czy ja mam brać dufaston, czy sobie nie zaszkodzę czy jednak nie ma ciąży. Test dziś i tydzień temu negatywny. Spodziewany okres miał być 5 maja, a nadal go nie ma .
-
Dotipik wrote:Cześć, a nie mówił, czy masz isc na beta HCG? Może owulacja Ci się przesunęła. Hmm...zrobiłabym beta HCG I progesteron z krwi, duphaston nie wyjdzie Ci w badaniu, to syntetyczny hormon niewykrywalny w testach laboratoryjnych. Daj znać co wyszlo:)
Gin nic nie powiedział, to ja go zapytałam czy mam brać duphastin. Sam nie mógł znaleźć jednego jajnika. W końcu znalazł po innym moim ułożeniu. Młody chłopak tak w ogóle. Tydzień temu test i beta negatywne, wczoraj tylko test zrobiłam - negatywny. Może to za mało . -