X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Cienkie Endo a szanse
Odpowiedz

Cienkie Endo a szanse

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarenka89 Znajoma

Wysłany: 22 kwietnia 2024, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na kontroli i mam dość nie typową sytuację. Jestem w 22 dniu cyklu idealnie po owulacji (jest ciałko żółte 💪) i Endo tylko 7.3 mm a klika dni wcześniej w 18 dniu cyklu miało 8 mm. Dostaje progesteron pod język 2x dziennie + dopochwowo też 2xdziennie. Czy jest szansa na zagnieżdżenie przy tak cienkim Endo ? Jakieś naturalne sposoby na pogrubienie czy już nie ma co walczyć 😭

• dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 2 października 2024, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Sarenka, jak się potoczyło u Ciebie? Mam ten sam problem i szukam jakiegokolwiek wsparcia czy historii :(

• Malina1985 Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2024, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dejzi36 wrote:
    Hej Sarenka, jak się potoczyło u Ciebie? Mam ten sam problem i szukam jakiegokolwiek wsparcia czy historii :(

Ja chyba jestem ewenementem bo moje endo 2 dni po owulacji mialo grubosc bodajze 5,9 mm albo 5,4. I bez problemu implementacja nastąpiła.
    No chyba, ze to wino, ktore pilam w ten sam dzień, 2 dni po owulacji podzialalo na ukrwienie ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ