X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Cienkie Endo a szanse
Odpowiedz

Cienkie Endo a szanse

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarenka89 Znajoma

Wysłany: 22 kwietnia 2024, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na kontroli i mam dość nie typową sytuację. Jestem w 22 dniu cyklu idealnie po owulacji (jest ciałko żółte 💪) i Endo tylko 7.3 mm a klika dni wcześniej w 18 dniu cyklu miało 8 mm. Dostaje progesteron pod język 2x dziennie + dopochwowo też 2xdziennie. Czy jest szansa na zagnieżdżenie przy tak cienkim Endo ? Jakieś naturalne sposoby na pogrubienie czy już nie ma co walczyć 😭

• dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 2 października 2024, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Sarenka, jak się potoczyło u Ciebie? Mam ten sam problem i szukam jakiegokolwiek wsparcia czy historii :(

• Malina1985 Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2024, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dejzi36 wrote:
    Hej Sarenka, jak się potoczyło u Ciebie? Mam ten sam problem i szukam jakiegokolwiek wsparcia czy historii :(

Ja chyba jestem ewenementem bo moje endo 2 dni po owulacji mialo grubosc bodajze 5,9 mm albo 5,4. I bez problemu implementacja nastąpiła.
    No chyba, ze to wino, ktore pilam w ten sam dzień, 2 dni po owulacji podzialalo na ukrwienie ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ