X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Co jest z tym śluzem ?!
Odpowiedz

Co jest z tym śluzem ?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piłam od okresu czyli od 19 lutego len mielony. Od niedzieli mam niby dni płodne lecz mam delikatnie wodnisty śluz a gdy włoże głeboko palec do pochwy to jest biały i lepki. Jak to możliwe? dziś 13 dzień cyklu

• Molcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może po prostu przesunęła ci się owu i stąd ta zmiana, mnie len baardzo pomaga na śluz - a piję dopiero od tego cyklu

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)

Mam pytanie odnośnie określania śluzu w ovu. Jak wg Was wygląda śluz "suchy" i "kremowy", ja zawsze spotykałam się z określeniami lepki, wodnisty, rozciągliwy. Nie wiem jak zaznaczyć w obserwacjach. śluz który pojawił się 13dc i jest biały, dosyć gęsty, lepki ale nie rozciągliwy, czy to będzie właśnie ten "kremowy"?

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to będzie śluz kremowy:)

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

• madzius90 Debiutantka

Wysłany: 13 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Cykle mam na przemian 27 dni i 25. 9 ,10,11 dc miałam bardzo dużo śluzu płodnego. Wczoraj minął 13 dc i pojawił się u mnie biały gesty śluz. Czy możliwe ze owulacja była 11/12 dc? Stosunek pełny miałam 8dc i zastanawiam się czy mogło dojść do zapłodnienia.
    Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ