X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Cykl bezowulacyjny?
Odpowiedz

Cykl bezowulacyjny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jessieq Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mam pytanie, będę wdzięczna za informację, czy mój wykres wskazuje na cykl bezowulacyjny? W poprzednich dwóch cyklach miałam owulację tak 15-16 dnia cyklu. W tym cyklu dzień 19 a temperatura to spada, to rośnie, nie wiem co o tym myśleć. Może za bardzo się stresuję tą owulacja i dlatego tak to wygląda. Robiłam przedwczoraj test z Afrodyty były paprotki, wczoraj już ich nie było, ale u mnie w tym cyklu paprotki były nawet tuz po miesiączce, więc nie wiem co o tym myśleć. Będę wdzięczna za odpowiedź:)

• Unlike Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co, zdecydowanie bezowulacyjny.

48f411ed51.png
  • jessieq Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ