czy była owulacja?
-
nick nieaktualnychyba jeszcze owulacji nie było u Ciebie.
Korzystając z okazji, czy ktoś mógłby zerknąć okiem na mój wykres? Robiłam testy, ale chyba przegapiłam moment najwyższego stężenia LH (robiłam testy raz dziennie o 17, przed testem nic nie piłam przez 2 h i nie opróżniałam pęcherza). Ten skok to poowulacyjny ewidentnie? Może macie jakieś rady na kolejny cykl jeżeli chodzi o wykonywanie testów? Może dwa razy dziennie trzeba robić?
Dzięki za podpowiedzi -
nick nieaktualnyFeśka wrote:chyba jeszcze owulacji nie było u Ciebie.
Korzystając z okazji, czy ktoś mógłby zerknąć okiem na mój wykres? Robiłam testy, ale chyba przegapiłam moment najwyższego stężenia LH (robiłam testy raz dziennie o 17, przed testem nic nie piłam przez 2 h i nie opróżniałam pęcherza). Ten skok to poowulacyjny ewidentnie? Może macie jakieś rady na kolejny cykl jeżeli chodzi o wykonywanie testów? Może dwa razy dziennie trzeba robić?
Dzięki za podpowiedzi
Moim zdaniem dobrze robiłaś testy może testy jakieś niedobre.. Robię podobną strategią i mi wychodzi pozytyw od 2 cykli. Słyszałam też o przypadkach że uznaje się za pozytyw ten z najciemniejszą i najwyraźniejszą kreską testową. Też gdzieś czytałam, że test działa na zasadach ustalonych przez producenta, czyli robi się pozytyw od określonej wartości LH. Może być tak, że ten poziom nie został osiągnięty, ale skok LH był tylko na nieco niższej linii, tylko nie pamiętam źródła, więc nie wiem czy to wiarygodne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobieto masz same lekceważone temperatury musisz mierzyć je o tej samej porze ewentualnie 30min w jedną lub w drugą stronę. Ciężko jest powiedzieć kiedy nie masz normalnie zaznaczonych temperatur w takiej sytuacji OF może ci nie zaznaczyć owulacji, ale podejrzewam, że zrobi to z biegiem czasu. Nic nie skreślaj z góry, bo to tylko program i też się myli według mnie mogłaś mieć owulkę 19dc, ale niech inne dziewczyny się wypowiedzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:32
-