czy doszlo do owulacji ?
-
Hej dziewczyny ja tydzień temu dowiedziałam się u lekarza że nawet gdy owulacja się nie pojawi to temperatura i tak skoczy...tak mi powiedział, już sama nie wiem co o tym myśleć.. I dodał że nie należy się sugerować też testami owu, bo pokazują ze owulacja sie zbliża ale do niej moze nie dojść. Podobnie było ze mną w tym cyklu, śluz płodny się pojawił juz czekałam na owulacje a za dwa dni wizyta u lekarza i klops.. powiedział ze w tym cyklu prawdopodobnie jej nie ma Pozdrawiam Was cieplutkoAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Poz!omka. wrote:Hej dziewczyny ja tydzień temu dowiedziałam się u lekarza że nawet gdy owulacja się nie pojawi to temperatura i tak skoczy...tak mi powiedział, już sama nie wiem co o tym myśleć.. I dodał że nie należy się sugerować też testami owu, bo pokazują ze owulacja sie zbliża ale do niej moze nie dojść. Podobnie było ze mną w tym cyklu, śluz płodny się pojawił juz czekałam na owulacje a za dwa dni wizyta u lekarza i klops.. powiedział ze w tym cyklu prawdopodobnie jej nie ma Pozdrawiam Was cieplutko
skok temperatury mimo braku owulacji moze wystapić? no to pieknie... to ja juz nie wiem czy w ogole wystepują u mnie owulacje nawet jesli mam skoki... bez sensu to mierzenie i te cale starania -
No też o tym pomyślałam i totalnie przestałam mierzyć Ale wydaje mi się że lekarz mówił o skoku ale o tym minimalnym. Bo jeśli komuś bardzo skoczy np 36,5 ma a po owu 36,9 np. No to juz widac taki wyrazny skok , bynajmniej ja taki u siebie widziałam kiedy owualcje miałam.. a w tym cyklu jej nie mam No i temperatura skoczyła faktycznie ale bardzo minimalnie.Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Poz!omka. wrote:No też o tym pomyślałam i totalnie przestałam mierzyć Ale wydaje mi się że lekarz mówił o skoku ale o tym minimalnym. Bo jeśli komuś bardzo skoczy np 36,5 ma a po owu 36,9 np. No to juz widac taki wyrazny skok , bynajmniej ja taki u siebie widziałam kiedy owualcje miałam.. a w tym cyklu jej nie mam No i temperatura skoczyła faktycznie ale bardzo minimalnie.
ja mialam w poprzednim cyklu bardzo powolny wzrost tempki po owu ale ostatecznie po kilku dniach była wyższa o 3 kreski od tej przed owu tyle że wzrastała powoli... czy to znaczy ze nie mialam owu? -
Może tutaj zapytam o owulację. Jeśli testy są pozytywne, śluz najbardziej płodny (wg wszystkich moich obserwacji) - ale szyjka jest otwarta tak konkretnie - dopiero dziś, to jak to dalej będzie? Zwłaszcza, że dziś rano był meeega skok. Wczoraj 36,1 - dziś 36,7. Planuję jeszcze dziś i jutro z Mężem podziałać, ehh Muszę się jeszcze doinformować w wielu kwestiach
-
Jagah wrote:Może tutaj zapytam o owulację. Jeśli testy są pozytywne, śluz najbardziej płodny (wg wszystkich moich obserwacji) - ale szyjka jest otwarta tak konkretnie - dopiero dziś, to jak to dalej będzie? Zwłaszcza, że dziś rano był meeega skok. Wczoraj 36,1 - dziś 36,7. Planuję jeszcze dziś i jutro z Mężem podziałać, ehh Muszę się jeszcze doinformować w wielu kwestiachmonisia881
-