X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy to owulacja?
Odpowiedz

Czy to owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wiem, że są różne owulacje ale zastanawia mnie jedno i czy ktoś tak miał?
    Drugi dzień rano mnie mdli, muszę coś zjeść żeby przeszło... Brzuch pobolewa a to dopiero 9 dzień cyklu. Wczoraj też jakieś różowe plamienie. Pierwszy raz tak mam dlatego pytam.

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam, że nie mam żadnych objawów owulacji, ale ostatnio zauważyłam, że mdli mnie zawsze gdy mam owulkę 🫣 z plamieniem mi się nigdy nie zdarzyło, ale podobno to się zdarza 🤔

👧🏻 28
    👦🏼 26
    8cs o pierwsze maleństwo 👶🏻
  • Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Ja myślałam, że nie mam żadnych objawów owulacji, ale ostatnio zauważyłam, że mdli mnie zawsze gdy mam owulkę 🫣 z plamieniem mi się nigdy nie zdarzyło, ale podobno to się zdarza 🤔
    No wlasnie dlatego jestem ciekawa bo te moje cykle ostatnio to różnie bywa

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ