X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy to się uda?
Odpowiedz

Czy to się uda?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikusia Nowa

Wysłany: 27 lipca 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny walcze z PCOS aktualnie biore diane 35 .A zastanawiam się czy po preparacie inofem może udać sie zajść w ciąże po odstawieniu pigułek. To raz a dwa czy można połączyć inofem +clostilbegyt + wiesiołek jak myślicie czy to coś da i sie uda mi mieć wreszcie upragnioną owulacje i począć moje upragnione dziecko ?

Monikusia
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Ci tego z całego serca,ale niestety nie mam pojęcia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ