X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy to się uda?
Odpowiedz

Czy to się uda?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikusia Nowa

Wysłany: 27 lipca 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny walcze z PCOS aktualnie biore diane 35 .A zastanawiam się czy po preparacie inofem może udać sie zajść w ciąże po odstawieniu pigułek. To raz a dwa czy można połączyć inofem +clostilbegyt + wiesiołek jak myślicie czy to coś da i sie uda mi mieć wreszcie upragnioną owulacje i począć moje upragnione dziecko ?

Monikusia
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Ci tego z całego serca,ale niestety nie mam pojęcia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ