X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Długie miesiączki ze skrzepami
Odpowiedz

Długie miesiączki ze skrzepami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 1 czerwca 2024, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was miała podobnie i co to u was oznaczało. Od kilku miesięcy zauważyłam że moje miesiączki wydłużyly się. Są regularnie co 28-30 dni, przez pierwsze 3 dni krwawienie jest mocniejsze+ zauważam większe skrzepy na początku, potem miesiączka słabnie i jest tylko brązowe plamienie które trwa aż czasami do 10 dnia cyklu. Jestem zmartwiona ponieważ od kilku miesięcy staramy się bezskutecznie o dzidziusia. Bardzo proszę o odpowiedź czy któraś z was tak ma lub miała.
    Pozdrawiam :)

• 94Magda Znajoma

Wysłany: 2 czerwca 2024, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś suplementy/leki bierzesz?

• MaGdaLenkA Debiutantka

Wysłany: 22 lipca 2024, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja miałam podobnie..
    I okazało się że mam polipy trzonu macicy.
    Udaj się do swojego lekarza, niech Cię zbada i jeśli stwierdzi polip to zleci Ci zabieg histeroskopii.

Żona od: 08.2020
    Starania od: 01.2024

💃31 długie cykle, długa faza lutealna, BMI 29,32, dieta

🕺31 na ogół zdrowy
  • Lus1a Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2024, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam, często aż w tych miesiączkach widziałam dziwne mięsiste rzeczy, aż byłam przerażona. Wydaje mi się że u mnie mogła mieć wpływ anemia, ale nie jestem pewna. Mi pomógł fertistim, po nim miesiączki się zmieniły na lepsze

preg.png
    Staś💙28+3 1370gram💙
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ