X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację DNI PŁODNE
Odpowiedz

DNI PŁODNE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • okruszek Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Postanowiłam od tego cyklu zacząć robić testy owulacujne. Moje cykle do tej pory były baardzo nieregularne - 30, 45, 46, 36 dni. Od tego cyklu również zaczęłam brać niepokalanek. Dzisiaj 8 dzień cyklu, czy to możliwe że dni płodne się już zaczęły?

8f384f175bc1.jpg

1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪

❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌

2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022
  • okruszek Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS Wiem że jak jest owulacja to ta kreska musi być ciemniejsza od testowej

1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪

❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌

2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022
  • Mała87 Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2022, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, jeśli obie kreski będą identycznego koloru, lub testowa ciemniejsza od kontrolnej to wtedy zbliża się owulacja :)

• Trottin Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2022, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi dniami płodnymi trudno jest stwierdzić po samych testach owulacyjnych.
    U mnie do owulacji w ogóle nie dochodzi, więc właściwie dni płodne w ogóle nie występują. Tylko u mnie nigdy nie wychodzą pozytywnie testy owulacyjne, a nie wiem jak jest w Twoim przypadku? Obserwujesz śluz płodny?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ