Dong Quai na owulację i plamienia
-
nick nieaktualnyDziewczyny, 3 dzień stosuję Donga po 2 tabl.dziennie ,dzis wzięłam już 1 tabl. i pojawił się śluz płodny,ale cały zabarwiony swieżą krwią. Czy Dong mógł namieszać i stąd ta krew? Jestem w 11 dc ,owu z reguły za jakies 5 dni...Nie wiem czy go odstawic czy "dzielnie"jeszcze jutro z mniejszą dawką go wziąć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 15:23
-
Myślę że to plamienie około owulacyjne. Może dong przyspieszy Ci owulacje. Ja bym brała dalej i obserwowała.
Justi77 lubi tę wiadomość
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
Mi Dong Quai kazała brać zielarka, mówiła że dobrze działa na szyszynkę i wyreguluje hormony.
Justi77 lubi tę wiadomość
Synek ur. 2010r.
Starania o drugie dziecko od 2015r.
Od maja 2016r. stymulacja Clo + pregnyl
05.07.2017r. Laparoskopia
Endometrioza
-
nick nieaktualnyTeż to biorę, podobno działa cuda, ma regulowac hormony wplywac pozytywnie na owulacje bo organizn odczytuje go jako estrogeny czy jakos tak. Ale właśnie nie wolno w okres bo wzmaga krwawienie o czym sie wczoraj przekonalam. I nie wolno też jak sie bierze leki przeciwzakrzepowe, rozrzedzajace krew bo ryzyko krwawien. Także no nie wiem moze to pozostalosci po okresie albo nie wiem. Poczekaj jeszcze sproboj a jak nie przestaniesz plamic to odstaw bo widocznie cos nie teges.
-