X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dong Quai na owulację i plamienia
Odpowiedz

Dong Quai na owulację i plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, 3 dzień stosuję Donga po 2 tabl.dziennie ,dzis wzięłam już 1 tabl. i pojawił się śluz płodny,ale cały zabarwiony swieżą krwią. Czy Dong mógł namieszać i stąd ta krew? Jestem w 11 dc ,owu z reguły za jakies 5 dni...Nie wiem czy go odstawic czy "dzielnie"jeszcze jutro z mniejszą dawką go wziąć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 15:23

• juna Autorytet

Wysłany: 15 września 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że to plamienie około owulacyjne. Może dong przyspieszy Ci owulacje. Ja bym brała dalej i obserwowała.

Justi77 lubi tę wiadomość

l22nmg7ydnf5539r.png

Fragmentacja DNA: 42%
    Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊

07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
    22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
    27.07 ET blastocysty
    beta 2.08 (6dpt) 13,59
    beta 5.08 (9dpt) 65,87
    beta 7.08 (11dpt) 154,29
    21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
    24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰

❄️❄️ Na zimowisku
  • Kasia12384 Znajoma

Wysłany: 15 września 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Dong Quai kazała brać zielarka, mówiła że dobrze działa na szyszynkę i wyreguluje hormony.

Justi77 lubi tę wiadomość

Synek ur. 2010r.
    Starania o drugie dziecko od 2015r.
    Od maja 2016r. stymulacja Clo + pregnyl
    05.07.2017r. Laparoskopia
    Endometrioza

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też to biorę, podobno działa cuda, ma regulowac hormony wplywac pozytywnie na owulacje bo organizn odczytuje go jako estrogeny czy jakos tak. Ale właśnie nie wolno w okres bo wzmaga krwawienie o czym sie wczoraj przekonalam. I nie wolno też jak sie bierze leki przeciwzakrzepowe, rozrzedzajace krew bo ryzyko krwawien. Także no nie wiem moze to pozostalosci po okresie albo nie wiem. Poczekaj jeszcze sproboj a jak nie przestaniesz plamic to odstaw bo widocznie cos nie teges.

• Komflower12 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak dziewczyny, możecie powiedzieć coś więcej na ten temat? Nadal stosujecie? Jak efekty???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 18:36

Komflower
  • Kitty.Noir Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje pierwszy cykl, jedna tabletka, na razie ok, owu jeszcze przede mna, czuję się ok, plamien zero, sluzu zdecydowanie wiecej niz zwykle.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ