X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dwa dominujące pęcherzyki?
Odpowiedz

Dwa dominujące pęcherzyki?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lenua Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia 2024, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

Jestem po poniedziałkowym monitoringu cyklu (13 dc) Lekarz był bardzo zadowolony i powiedział że w prawym jajniku mam dwa identyczne pęcherzyki po 20 mm. Dostałam od razu na miejscu zastrzyk zivafert i mieliśmy działać po przyjeździe do domu. Dopiero jak wyszłam od lekarza doszło do mnie że jest szansa na ciąże bliźniaczą ? Może któraś z Was ma podobne doświadczenia? Nie wiem co mam myśleć. Zazwyczaj czytam o dwóch pęcherzykach dominujących ale w dwóch jajnikach a ja mam w jednym. Pomożecie ? :)

• Wisienka95 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2024, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jeśli chodzi o ciaze bliźniacza to jest to możliwe 🙂 miałam identyczna sytuację jak ty, 2 pecherzyki w jednym jajniku i co? Nie zaszłam w ciaze nawet pojedyncza... także życie pisze różne scenariusze 🙂 na początku przeżywałam że mogą byc z tego bliźniaki a teraz? Teraz chyba bym nawet chciala pomimo tego że mam w domu synka

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ