Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Dwa dominujące pęcherzyki?
Odpowiedz

Dwa dominujące pęcherzyki?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lenua Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia 2024, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

Jestem po poniedziałkowym monitoringu cyklu (13 dc) Lekarz był bardzo zadowolony i powiedział że w prawym jajniku mam dwa identyczne pęcherzyki po 20 mm. Dostałam od razu na miejscu zastrzyk zivafert i mieliśmy działać po przyjeździe do domu. Dopiero jak wyszłam od lekarza doszło do mnie że jest szansa na ciąże bliźniaczą ? Może któraś z Was ma podobne doświadczenia? Nie wiem co mam myśleć. Zazwyczaj czytam o dwóch pęcherzykach dominujących ale w dwóch jajnikach a ja mam w jednym. Pomożecie ? :)

• Wisienka95 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2024, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jeśli chodzi o ciaze bliźniacza to jest to możliwe 🙂 miałam identyczna sytuację jak ty, 2 pecherzyki w jednym jajniku i co? Nie zaszłam w ciaze nawet pojedyncza... także życie pisze różne scenariusze 🙂 na początku przeżywałam że mogą byc z tego bliźniaki a teraz? Teraz chyba bym nawet chciala pomimo tego że mam w domu synka

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ