Dwa pęcherzyki
-
Cześć dziewczyny
Od kilku miesięcy mam monitoringi cyklu, ze względu na nieregularność cykli, był problem z tarczycą.
W tym miesiącu również mam monitoring, dzisiaj była moja 2 wizyta: mam dwa pecherzyki dominujące, jeden na lewym jajniku (18 mm), drugi na prawym (14 mm).
Czy jest możliwe, że będzie podwójna owulacja?
Nigdy nie miałam takiej sytuacji
Czy pęknie najpierw jeden, później np. za 2 dni drugi?
Dziewczyny które miały taką sytuację, proszę wypowiedzcie sięKamila -
Kamila24 wrote:Cześć dziewczyny
Od kilku miesięcy mam monitoringi cyklu, ze względu na nieregularność cykli, był problem z tarczycą.
W tym miesiącu również mam monitoring, dzisiaj była moja 2 wizyta: mam dwa pecherzyki dominujące, jeden na lewym jajniku (18 mm), drugi na prawym (14 mm).
Dziewczyny które miały taką sytuację, proszę wypowiedzcie sięSzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Kamila24 wrote:Cześć dziewczyny
Dziewczyny które miały taką sytuację, proszę wypowiedzcie się
Po stymulacji lamettą 2x1 do iui mialam dwa pecherzyki po okolo 24 mm, ale z jednego jajnika i oba pękły w tym samym czasie po pregnylu. Ciąży brak... -
Kimbra wrote:Tak jest możliwa podwójna owulacja i większy pęcherzy pęknie pierwszy a drugi później o ile będzie nadal rósł.Ja mam często podwójne owulki ale i tak zawsze w ten większy pęka i wytwarza się ciałko żółte.Trzymam za Ciebie kciuki.A kiedy masz następny monitoring aby zobaczyć czy pękły?
Wczoraj byłam na monitoringu, jeden pęcherzyk już 23 mm, gotowy do pęknięcia, drugi 18. Wieczorem test owulacyjny pozytywnyKamila -
Kimbra wrote:Tak jest możliwa podwójna owulacja i większy pęcherzy pęknie pierwszy a drugi później o ile będzie nadal rósł.Ja mam często podwójne owulki ale i tak zawsze w ten większy pęka i wytwarza się ciałko żółte.Trzymam za Ciebie kciuki.A kiedy masz następny monitoring aby zobaczyć czy pękły?
A drugi, kiedy najpóźniej może pęknąć?Kamila -
Kamila24 wrote:A drugi, kiedy najpóźniej może pęknąć?Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez