X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację dziwna sytuacja
Odpowiedz

dziwna sytuacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, dlaczego po wzięciu duphastonu wzrósł mi poziom lh? przecież progesteron obniża poziom tego hormonu. Robiłam testy owulacyjne chyba 12 dc. wyszedł pozytywny, 16 dc wzięłam duphaston jak kazała pani dr. 2 dni po pierwszych duphastonach zrobiłam test owu i kreska testowa jest jeszcze mocniejsza niż kontrolna, czy to znaczy że mam za małą dawkę duphastonu? Zrobiłam test owu, bo w poprzednim cyklu nie dostałam @ trzeba ją było wywoływać i testy owu ciągle wychodziły pozytywne, przez zbyt niski progesteron nie spadło lh i nie było @ i przez to że nie zmalało lh nie wzrósł progesteron - sprzężenie zwrotne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:17

201602111680.png
  • _sky_ Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś przypadkiem w ciąży?

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej wątpię, poza tym to chyba by było zbyt szybko

201602111680.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ