Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Furagina a owulacja/ torbiele na jajnikach
Odpowiedz

Furagina a owulacja/ torbiele na jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniMisiowa Znajoma

Wysłany: 22 lutego 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu dopadlo mnie zapalenie pecherza, chyba jest to juz przewlekle u mnie, nie chcialam brac furaginy ale bardzo szczypalo i w koncu musialam. Na jakims forum wyczytalam kiedys, ze furagina moze przyczyniac sie do torbieli na jajnikach? lub tez zaburzac owulacje? Czy ktoras z Was wie cos na ten temat?Bylabym wdzieczna za komentarze. Wczoraj wzielam 2 tabl i pozniej jeszcze raz, no i dzis rano tez 2 tabl, zastanawiam sie czy dalej brac, tym bardziej, ze dostalam jeszcze jakby lekkie plamienie. Nie wiem co to moze byc, jestem tydzien przed okresem teoretycznie (mam bardzo nieregularne ostatnio), kłuł mnie tez troszke jajnik na ktorym mam mala torbiel (tydzien temu miala 1,5 cm). Nie wiem czy brac dalej i w poniedzialek do lekarza czy przestac brac (do lekarza i tak pojde). Poza tym duzo pije wody i soku zurawinowego, rumianek itp. Acha, dodam jeszcze , ze mialam kilkakrotnie badany mocz ostatnio u lekarza i raz wyslany na bakterie i wyniki byly ok...a to swinstwo ciagle wraca.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ