Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Furagina a owulacja/ torbiele na jajnikach
Odpowiedz

Furagina a owulacja/ torbiele na jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniMisiowa Znajoma

Wysłany: 22 lutego 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu dopadlo mnie zapalenie pecherza, chyba jest to juz przewlekle u mnie, nie chcialam brac furaginy ale bardzo szczypalo i w koncu musialam. Na jakims forum wyczytalam kiedys, ze furagina moze przyczyniac sie do torbieli na jajnikach? lub tez zaburzac owulacje? Czy ktoras z Was wie cos na ten temat?Bylabym wdzieczna za komentarze. Wczoraj wzielam 2 tabl i pozniej jeszcze raz, no i dzis rano tez 2 tabl, zastanawiam sie czy dalej brac, tym bardziej, ze dostalam jeszcze jakby lekkie plamienie. Nie wiem co to moze byc, jestem tydzien przed okresem teoretycznie (mam bardzo nieregularne ostatnio), kłuł mnie tez troszke jajnik na ktorym mam mala torbiel (tydzien temu miala 1,5 cm). Nie wiem czy brac dalej i w poniedzialek do lekarza czy przestac brac (do lekarza i tak pojde). Poza tym duzo pije wody i soku zurawinowego, rumianek itp. Acha, dodam jeszcze , ze mialam kilkakrotnie badany mocz ostatnio u lekarza i raz wyslany na bakterie i wyniki byly ok...a to swinstwo ciagle wraca.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ