Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Globulki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lauraaa Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wstępie chciałam zaznaczyć że przeglądałam tematy i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie walczę od jakiegoś czasu z brakiem śluzu (wiesiołek nic nie dał a mam nawet wrażenie, że pogorszył) dlatego poczytałam, poszperałam, że w takim przypadku warto zainwestować w globulki dopochwowe. Kupiłam Hydrovag, który ma dobre opinie tylko zastanawiam się czy te globulki nie będą przeszkadzać w zapłodnieniu? Wiadomo, że ich działanie to zakwaszenie czego natomiast nie tolerują plemniki. Dlatego jestem w kropce i nie wiem czy wziąć tylko parę i odstawić przed owulacją czy w ogóle sobie podarować? Czy ktoś się orientuje co zrobić?

cryha lubi tę wiadomość

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może lepiej po prostu zainwestować w żel nawilżający?
    nie znam zbyt dobrze problemu, bo nie mam problemów ze śluzem. ale z tego co wiem dobry żel może ułatwiać drogę plemnikom, nie tylko dawać poślizg :)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chyba próbowała z żelem, ale oczywiście na bazie wody.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ