Jak to jest?
-
nick nieaktualny
-
ja mam owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku- kupiony na allegro
pytaj,(chetnie pomogę- mozesz pod moim wykresem lub na priv) a zawsze ktos ci podpowie - kazda kiedys zaczynała .
ja siemienia nie używam, najlepiej zadaj to pytanie u zielarek na " starajace sie z pomoca medyczna" -
nick nieaktualnyJa też wyciągam jak zaczyna piszczeć:)z tym, że mój nie jest za dokładny bo ma 1 miejsce po przecinku (taki mam i wyszłam z założenia, że drugie miejsce nie zwiększy szans na zapłodnienie:))) Dziewczyny w większości używają z dwoma miejscami, ale u mnie temp. trzyma się aż do @ na wysokim poziomie więc właściwie i tak muszę czekać do @ z jakimkolwiek testem, bo wykres praktycznie zawsze daje nadzieję na ciążę, której do tej pory nie było. Pamiętaj żeby mierzyć od razu po przebudzeniu i o jednej godzinie. U mnie np. ma to bardzo duże znaczenie.
-
Ineskka wrote:Amelia dziekuje
A powiedz mi , mam juz wydrukowana karte obserwacji cyklu, mam termometr Gama i chce juz jutro rano zmierzyc tempe. Postanowiwlam mierzyc w ustach . Wzielam teraz na probe zmierzyc, termometr wyciagnelam do momentu pikniecia. Czy to prawidlowo? -