X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Jakie Testy owulacyjne Polecacie
Odpowiedz

Jakie Testy owulacyjne Polecacie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
    Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ?

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2022, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
    Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ?

Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiają

Żelka1990 lubi tę wiadomość

• Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2022, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 wrote:
    Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiają
    Właśnie kupiłam clearblue dual - czytałam tu na forum i bardzo polecane były. Dokupie koze jeszcze zwykle domowe labolatorium na ten cykl żeby rano robić tego clear bo je się robi właśnie rano, a wieczorem będę robić te z domowe labolatorium.
    Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2022, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Właśnie kupiłam clearblue dual - czytałam tu na forum i bardzo polecane były. Dokupie koze jeszcze zwykle domowe labolatorium na ten cykl żeby rano robić tego clear bo je się robi właśnie rano, a wieczorem będę robić te z domowe labolatorium.
    Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle

To trzymam kciuki za ten cykl 🤞🙂

Żelka1990 lubi tę wiadomość

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatywny prawda?
    a805665d9c5d.jpg
    b2fdb6151c4f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 19:08

• Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2022, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzyłam temperaturę i używałam testów owulacyjnych HorienMedical. Dobrze się wybarwiały. Na stanie mam opakowanie 50 szt. z terminem ważności 06.02.2023 które chętnie sprzedam, bo jestem w ciąży i już mi się nie przydadzą :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ