X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Jakie Testy owulacyjne Polecacie
Odpowiedz

Jakie Testy owulacyjne Polecacie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
    Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ?

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2022, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
    Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ?

Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiają

Żelka1990 lubi tę wiadomość

• Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2022, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 wrote:
    Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiają
    Właśnie kupiłam clearblue dual - czytałam tu na forum i bardzo polecane były. Dokupie koze jeszcze zwykle domowe labolatorium na ten cykl żeby rano robić tego clear bo je się robi właśnie rano, a wieczorem będę robić te z domowe labolatorium.
    Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2022, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Właśnie kupiłam clearblue dual - czytałam tu na forum i bardzo polecane były. Dokupie koze jeszcze zwykle domowe labolatorium na ten cykl żeby rano robić tego clear bo je się robi właśnie rano, a wieczorem będę robić te z domowe labolatorium.
    Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle

To trzymam kciuki za ten cykl 🤞🙂

Żelka1990 lubi tę wiadomość

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatywny prawda?
    a805665d9c5d.jpg
    b2fdb6151c4f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 19:08

• Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2022, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzyłam temperaturę i używałam testów owulacyjnych HorienMedical. Dobrze się wybarwiały. Na stanie mam opakowanie 50 szt. z terminem ważności 06.02.2023 które chętnie sprzedam, bo jestem w ciąży i już mi się nie przydadzą :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ