Jakie Testy owulacyjne Polecacie
-
Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ? -
nick nieaktualnyŻelka1990 wrote:Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ?
Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiająŻelka1990 lubi tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiają
Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle -
nick nieaktualnyŻelka1990 wrote:Właśnie kupiłam clearblue dual - czytałam tu na forum i bardzo polecane były. Dokupie koze jeszcze zwykle domowe labolatorium na ten cykl żeby rano robić tego clear bo je się robi właśnie rano, a wieczorem będę robić te z domowe labolatorium.
Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle
To trzymam kciuki za ten cykl 🤞🙂Żelka1990 lubi tę wiadomość
-