X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Jakie Testy owulacyjne Polecacie
Odpowiedz

Jakie Testy owulacyjne Polecacie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
    Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ?

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2022, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Cześć. Dostałam zalecenie od ginekologa by od 11 dnia cyklu robić testy owulacyjne. Z racji, ze potrzebuje ich większa ilość chciałabym kupić coś np na Allegro hurtowo ale tez by cena nie była bardzo wysoka.
    Czy możecie polecić jakieś sprawdzone testy ?

Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiają

Żelka1990 lubi tę wiadomość

• Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2022, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka23 wrote:
    Ja używam horienów. Cena fajna i dobrze się wybarwiają
    Właśnie kupiłam clearblue dual - czytałam tu na forum i bardzo polecane były. Dokupie koze jeszcze zwykle domowe labolatorium na ten cykl żeby rano robić tego clear bo je się robi właśnie rano, a wieczorem będę robić te z domowe labolatorium.
    Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2022, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Właśnie kupiłam clearblue dual - czytałam tu na forum i bardzo polecane były. Dokupie koze jeszcze zwykle domowe labolatorium na ten cykl żeby rano robić tego clear bo je się robi właśnie rano, a wieczorem będę robić te z domowe labolatorium.
    Ten cykl będę tez pierwszy raz badać temperaturę, ale będę tez robiła monitoring wiec może czegoś się nauczę na kolejne cykle

To trzymam kciuki za ten cykl 🤞🙂

Żelka1990 lubi tę wiadomość

• MartaS89 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2022, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatywny prawda?
    a805665d9c5d.jpg
    b2fdb6151c4f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 19:08

• Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2022, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzyłam temperaturę i używałam testów owulacyjnych HorienMedical. Dobrze się wybarwiały. Na stanie mam opakowanie 50 szt. z terminem ważności 06.02.2023 które chętnie sprzedam, bo jestem w ciąży i już mi się nie przydadzą :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ