X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kiedy .....
Odpowiedz

Kiedy .....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2024, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj skończył mi się okres ten cykl miałam 25 dniowy, kiedy mogę już zacząć starać się o dziecko żeby zajść w ciążę i jak obliczyć kiedy owu w takim krótkim cyklu

• onalola Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2024, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacja okolo 14 DC , wiadome zależy. Przy krótszych cyklach wcześniej. Najlepiej współżyć co 2 dni, od dnia skończenia miesiączki. Jak nie wiesz kiedy owulację masz, to są różne metody sprawdzenia np testy owulacyjne , monitoring u ginekologa. Podczas owu powinno być więcej śluzu. O takich objawach owulacji można na google się wczytać

2 cs 11/24 cb 💔

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ