X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kiedy skok temp PO owulacji???
Odpowiedz

Kiedy skok temp PO owulacji???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możliwy opóźniony skok temperatury po owulacji? Ile dni po owu dochodzi do skoku temp?

W tym cyklu mam robiony monitoring jajeczkowania, w czwartek pęcherzyk miał 15mm a w poniedziałek było juz ciałko żółte czyli juz po owulacji. Ponieważ w poniedziałek rano przed badaniem temp nie skoczyła (cały czas 36,7-36,8) to pomyslałam ze moze do owu doszło dopiero co tzn w nocy albo rano, ale minął kolejny dzien i temperatura nadal nie wzrosła a wręcz spadła na 36,6. Czy możliwy jest opóźniony skok temp po owulacji? Z góry dzięki za wszystkie opinie :*

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Daphne Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 4 dni temperatura może skoczyć:)

• kejtii Koleżanka

Wysłany: 28 września 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi zawsze skacze dzień po :*

27b9bb7e062df20f5a17d11913485292.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i co może mieć wpływ na skok temperatury mimo że owulacja jeszcze nie nastąpiła od czwartku skoczyła mi temperatura o 2 stopnie test owulacyjny też wyszedł pozytywny jednak w czwartek pęcherzyki jeszcze nie pękły mam czekać do poniedziałku chociaż trochę mnie to zastanawia czemu lekarz nie dał mi na przykład czegoś na pęknięcie ponieważ mam trzy pęcherzyki w lewym jajniku 23 i 22mm Natomiast w prawym jest pęcherzyk mega 28mm.. lekarz nic nie powiedział że jestem za duży ale ja tutaj wyczytałam że to już za duży sama już nie wiem co o tym myśleć Nie wiem dlaczego lekarz liczy że do poniedziałku pękną. No i zastanawia mnie dlaczego podniosła mi się temperatura i czuję ból sutków

3jgx3e3k6oetpx65.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ