Kiedy skok temp PO owulacji???
-
Czy możliwy opóźniony skok temperatury po owulacji? Ile dni po owu dochodzi do skoku temp?
W tym cyklu mam robiony monitoring jajeczkowania, w czwartek pęcherzyk miał 15mm a w poniedziałek było juz ciałko żółte czyli juz po owulacji. Ponieważ w poniedziałek rano przed badaniem temp nie skoczyła (cały czas 36,7-36,to pomyslałam ze moze do owu doszło dopiero co tzn w nocy albo rano, ale minął kolejny dzien i temperatura nadal nie wzrosła a wręcz spadła na 36,6. Czy możliwy jest opóźniony skok temp po owulacji? Z góry dzięki za wszystkie opinie :*
-
Dziewczyny i co może mieć wpływ na skok temperatury mimo że owulacja jeszcze nie nastąpiła od czwartku skoczyła mi temperatura o 2 stopnie test owulacyjny też wyszedł pozytywny jednak w czwartek pęcherzyki jeszcze nie pękły mam czekać do poniedziałku chociaż trochę mnie to zastanawia czemu lekarz nie dał mi na przykład czegoś na pęknięcie ponieważ mam trzy pęcherzyki w lewym jajniku 23 i 22mm Natomiast w prawym jest pęcherzyk mega 28mm.. lekarz nic nie powiedział że jestem za duży ale ja tutaj wyczytałam że to już za duży sama już nie wiem co o tym myśleć Nie wiem dlaczego lekarz liczy że do poniedziałku pękną. No i zastanawia mnie dlaczego podniosła mi się temperatura i czuję ból sutków
-