X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kiedy skok temp PO owulacji???
Odpowiedz

Kiedy skok temp PO owulacji???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możliwy opóźniony skok temperatury po owulacji? Ile dni po owu dochodzi do skoku temp?

W tym cyklu mam robiony monitoring jajeczkowania, w czwartek pęcherzyk miał 15mm a w poniedziałek było juz ciałko żółte czyli juz po owulacji. Ponieważ w poniedziałek rano przed badaniem temp nie skoczyła (cały czas 36,7-36,8) to pomyslałam ze moze do owu doszło dopiero co tzn w nocy albo rano, ale minął kolejny dzien i temperatura nadal nie wzrosła a wręcz spadła na 36,6. Czy możliwy jest opóźniony skok temp po owulacji? Z góry dzięki za wszystkie opinie :*

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
    17/01 - prenatalne 🙏🤞

age.png

preg.png
  • Daphne Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 4 dni temperatura może skoczyć:)

• kejtii Koleżanka

Wysłany: 28 września 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi zawsze skacze dzień po :*

27b9bb7e062df20f5a17d11913485292.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i co może mieć wpływ na skok temperatury mimo że owulacja jeszcze nie nastąpiła od czwartku skoczyła mi temperatura o 2 stopnie test owulacyjny też wyszedł pozytywny jednak w czwartek pęcherzyki jeszcze nie pękły mam czekać do poniedziałku chociaż trochę mnie to zastanawia czemu lekarz nie dał mi na przykład czegoś na pęknięcie ponieważ mam trzy pęcherzyki w lewym jajniku 23 i 22mm Natomiast w prawym jest pęcherzyk mega 28mm.. lekarz nic nie powiedział że jestem za duży ale ja tutaj wyczytałam że to już za duży sama już nie wiem co o tym myśleć Nie wiem dlaczego lekarz liczy że do poniedziałku pękną. No i zastanawia mnie dlaczego podniosła mi się temperatura i czuję ból sutków

3jgx3e3k6oetpx65.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ