X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację krwawienie w 14 dc pomóżcie 😭
Odpowiedz

krwawienie w 14 dc pomóżcie 😭

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2023, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,
    nigdy tak nie miałam i nie wiem o co chodzi...
    staramy się o dziecko, robię testy owulacyjne w celu określenia owulacji wczoraj (13dc) zrobiłam i wyszedł ujemny a dzis rano (14dc) pojawiło się lekkie krwawienie/plamienie
    co to może być? przecież nie owulacja skoro test wyszedł ujemny :/ ogólnie zmagam się z plamieniami przed okresem ale nigdy nie miałam ich tak wcześnie..

• Pcosycholog Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2023, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może krwawienie implantacyjne🙂

karina_231 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ