X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Leczenie owulacji w UK
Odpowiedz

Leczenie owulacji w UK

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MSoH Nowa

Wysłany: 14 lutego 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmagam sie z brakiem owulacji, staram sie o dziecko juz 3 lata.
    Czy ktoras z Was ma jakies doswiadcznenie w leczeniu, skutecznym leczeniu cykli bezowulacynych w UK? Prosze o pomoc.

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2017, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Doświadczenia nie mam, bo u mnie występuje owulacja. Ale próbowałeś ziół, podobno pomagają ojca Sroki nr 3. Poczytaj o tym, na forum Ovufriend był taki temat. Trzymam kciuki ❤

Irmina
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MSoH ja lecze sie z cyklami bezowulacyjnymi w klinice leczenia niepłodnosci w uk jak cos chcesz wiedziec pisz :)

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ