Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Lek sterydowy i brak miesiączki
Odpowiedz

Lek sterydowy i brak miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola9292 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2021, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Od miesiąca biorę lek sterydowy encorton od 9 d.c. + aromek od 3 D.c przez 5 dni. Dodatkowo miałam robiony zastrzyk w czasie owulacji ovitrelle. Już 4 dni spóźnia mi się okres.. robiłam test ciążowy - negatywny. Miałam mieć w kolejnym cyklu robione badanie HSG. Czy ktoś miał podobna sytuacje? HSG można wykonać? Trzeba czekać na okres? Jak z owulacja przy wstrzymanym okresie? Czy lekarz Wam coś przepisał dodatkowego? Niestety od wczoraj nie potrafię dodzwonić się do mojego lekarza :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ