X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Lek sterydowy i brak miesiączki
Odpowiedz

Lek sterydowy i brak miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola9292 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2021, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Od miesiąca biorę lek sterydowy encorton od 9 d.c. + aromek od 3 D.c przez 5 dni. Dodatkowo miałam robiony zastrzyk w czasie owulacji ovitrelle. Już 4 dni spóźnia mi się okres.. robiłam test ciążowy - negatywny. Miałam mieć w kolejnym cyklu robione badanie HSG. Czy ktoś miał podobna sytuacje? HSG można wykonać? Trzeba czekać na okres? Jak z owulacja przy wstrzymanym okresie? Czy lekarz Wam coś przepisał dodatkowego? Niestety od wczoraj nie potrafię dodzwonić się do mojego lekarza :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ