lepki śluz po pozytywnym teście??
-
Witajcie.Szukam i szukam odpowiedzi na pytanie.To mój drugi cykl z testami.Zauważyłam,że śluz płodny(czasem kremowy mieszany z płodnym)występuje do pozytywnego testu.Po pozytywnym już drugiego dnia test negatywny i śluz lepki.I teraz zgłupiałam.Skoro owulacja występuje do 2 dni po wysokim lh to dlaczego śluz mam lepki jak okres niepłodny?Nie powinien mieć cech plodnych do wystąpienia owulacji?Ból jajnika równieź miałam w dzień pozytywnego testu.Czy przy lepkim śluzie po pozytywnym teście owulacyjnym jest szansa na ciążę?5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
-
nejsi88 wrote:Witajcie.Szukam i szukam odpowiedzi na pytanie.To mój drugi cykl z testami.Zauważyłam,że śluz płodny(czasem kremowy mieszany z płodnym)występuje do pozytywnego testu.Po pozytywnym już drugiego dnia test negatywny i śluz lepki.I teraz zgłupiałam.Skoro owulacja występuje do 2 dni po wysokim lh to dlaczego śluz mam lepki jak okres niepłodny?Nie powinien mieć cech plodnych do wystąpienia owulacji?Ból jajnika równieź miałam w dzień pozytywnego testu.Czy przy lepkim śluzie po pozytywnym teście owulacyjnym jest szansa na ciążę?
-
U mnie jeszcze dziwniej. Śluz płodny był trzy dni temu, potem kremowy a test owulacyjny pozytywny dopiero wczoraj.
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -