X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Mierzenie temperatury w czasie okresu
Odpowiedz

Mierzenie temperatury w czasie okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vanilliowaczekolada Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2021, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam może trochę głupie pytanie, ale…

jak mierzycie temperaturę w czasie okresu? Chodzi oczywiście o pomiar robiony w pochwie.

Wcześniej tego nie robiłam, a na noc lubię założyć dla pewności tampon i zastanawiam się czy to może jakoś wpłynąć na pomiar?
    A moze w ogóle nie mierzycie wtedy temperatury?

19.02 ⏸
    21.02 BetaHCG 63,2 💚
    23.02 BetaHCG 223 💚💚
    7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
    11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
    14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
    18+6 Ok. 274 g 💙
    06.07 badania połówkowe ✊🏻

Planowany termin: 03.11.2022 💚
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mierzę. Dopiero jak jest już tylko plamienie

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2021, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mierze, ten pomiar nie jest istotny. Jak już tylko plamie to już zaczynam mierzyć. Czyli tka od 4-6dc

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ