miesiączka zamiast owulacji?
-
Cześć Dziewczyny! Może któraś z Was była w podobnej sytuacji i będzie w stanie mi coś powiedzieć Jestem w trakcie stymulacji Gonal f, w sobotę wg monitoringu powinna wystąpić owulacja (18 dc), ale od niedzieli wystąpiło krwawienie, średnio obfite. Możliwe jest, że prze stymulację tak cykl mi się rozregulował i to krwawienie jest miesiączką? Nie wiem, co o tym myśleć. Wizytę u lekarza mam dziś popołudniu, ale b. mnie stresuje ta sytuacja.
-
Nie wytrzymałam i wysłałam sms do lekarza. Twierdzi, że to owulacja, ponieważ na piątkowym usg miałam widocznych 8 pęcherzyków i nieprawdopodobnej zaczęły one pękać. Mam być spokojna, a resztę wyjaśni mi na wizycie. Tylko trochę mnie to uspokoiło, bo i tak w głowie mi siedzi, że to krwawienie oznacza kolejny cykl stracony
-
Intuicja mnie nie zawiodła, że coś jest nie tak. Doszło do hiperstymulacji jajników, pęcherzyków cała masa, brak owulacji. Czyli cykl stracony i to pewnie nie jeden, bo najpierw muszę dojść do siebie. Tracę już siły i nadzieję, że w końcu się uda.
-