Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Miovelia Nac
Odpowiedz

Miovelia Nac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Viking Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2022, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak zażywacie Nac ( ja kupiłam z Miovelii) i zastanawiam się czy robic kurację 6 tygodni bez przerwy 3 tabletki czy według ulotki. Czytałam dużo również artykułów naukowych i lekarze przy pcos polecają brać przez cały cykl. Co uważacie

• natkurka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2022, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie pomoge ale chcialam zapytac czy kazde to moze brac? Kupilam na wlasna reke robiac zakupy w aptece internetowej. Myslalam ze to zwykly suplement na poprawienie plodnoscia ale zastanawiam sie czy trzeba miec wskazanie do jego brania?

❤Starania od: Maj 2022:

05.08.2022 - ⏸
    05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
    08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml

27.04.2023🤱💙
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2022, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viking wrote:
    Dziewczyny jak zażywacie Nac ( ja kupiłam z Miovelii) i zastanawiam się czy robic kurację 6 tygodni bez przerwy 3 tabletki czy według ulotki. Czytałam dużo również artykułów naukowych i lekarze przy pcos polecają brać przez cały cykl. Co uważacie
    Po pierwsze to kup jakiś tańszy nac

A odpowiadając na pytanie- warto brać cały cykl żeby wykorzystać potencjał nac.
    Możesz brać 600 mg cały cykl a w dni 3-7 dc 1200 mg podzielone na 3 dawki

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2022, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natkurka wrote:
    Ja niestety nie pomoge ale chcialam zapytac czy kazde to moze brac? Kupilam na wlasna reke robiac zakupy w aptece internetowej. Myslalam ze to zwykly suplement na poprawienie plodnoscia ale zastanawiam sie czy trzeba miec wskazanie do jego brania?
    Generalnie to suplement
    Występuje w pożywieniu.
    Ma naprawdę sporo pozytywnych właściwości- nie tylko w kontekście płodności.

• natkurka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2022, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti37 wrote:
    Generalnie to suplement
    Występuje w pożywieniu.
    Ma naprawdę sporo pozytywnych właściwości- nie tylko w kontekście płodności.

Czyli warto go brac bez wzgledu na to czy owulacja jest czy nie bo to suplement tak

❤Starania od: Maj 2022:

05.08.2022 - ⏸
    05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
    08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml

27.04.2023🤱💙
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ