moje ciało oszalało
-
nick nieaktualnyHej na temperaturach pytałam jezeli mamy niska temp ok 35,9 to czy owu moze buc przy 36.8 itd
jestem w 12dc i w aplikacji na tel pokazuje płodne natomiast tutaj za killa dni a ze zobaczylam ciut śluzu zrobilam test owu i jesy druga kreska slabsza ale widoczna czy na wykresie to wpisać jako pozytywny czy nic nie zaznaczac?
Dzisiaj mam wizytę u lekarza czy on bedzie widzial owulacje? Na pewno mu powiem o tescie po badaniu usg
dodam ze jestem pp usunięciu lewych przydatkow i tak od wczoraj mam podskorne bable w okolicy brody i koło nosa po prawej a ponoć strona na której występuje pryszczyca w te dni zwiastuje owulacje z jajnika ogólnie mdli mnie na zapachy dzisiaj ale to nie ciaza -
nick nieaktualnyNa wykresie nie zaznaczaj pozytywnego testu, ale możesz zrobić notatkę na dole że tak Ci wyszedł. Możliwe, że jutro będzie pozytywny Mo kreska ciemnieje, aż w końcu jest identyczna, a potem ciemniejsza od kontrolnej, a potem znów słabnie. Z tym usg to nie wiem Jak dobry lekarz to może coś zobaczy ja ostatnio byłam u 2 niezależnych i każdy widział co innego
-
nick nieaktualny
-