monitoring ocena
-
W 11(okres 11 lipca, cykle 28-29 dniowe) dniu cyklu byłam na usg -
endo - 7 mm
pęcherzyk -14 mm
Następne USG mam w sobotę, potem mam przyjść ewen. we wt., temp. obecnie niskie, śluzu brak. Jak myślicie w jakim dniu nastawiać się na owulacje?
To mój pierwszy monitoring, staramy się z mężem ok. 7 miesięcy, od tego cyklu postanowiłam nieco pomóc naturze. Wg gine za szybko na b. szczegółowe badania - postanowiliśmy poczekać do jesieni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 20:40
avera27
Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia -
byłam rano, jest tylko 17 mm, co prawda byłam na nfz, wizyta trwała 2 min i nawet nie dostałam wydruku. Ale ogólnie owu napewno nie było, teraz się martwię, że za wolno rośnie ;/
Ostatni cykl był 29 dniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 14:19
avera27
Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia -
ja mam pytanie takie: wybieram się na monitoring cyklu i czy dzien przed monitoringiem moge kochac sie bez zabezpieczenia czy to w czyms przeszkadza?"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -