X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring w Warszawie i okolicach (ząbki, marki..)-polecicie coś i ike $ ?
Odpowiedz

Monitoring w Warszawie i okolicach (ząbki, marki..)-polecicie coś i ike $ ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety powiedzcie gdzie w Wawie i okolicach robicie monitoring cyklu i za ile?

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię w Invimed, koszt 100 złotych.

• golonat Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za jedno usg, rozumiem? Ile ich trzeba? Nie ma problemu z dostaniem się na czas? Ile trwa wizyta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, za jedno usg, ja nie miałam problemu z dostaniem się na wizytę. Wizyta jest krótka, tyle co rozebranie się i sprawdzenie wielkości pęcherzyka i grubości endometrium. Ilość usg to sprawa indywidualna, zależy czy masz pęcherzyk, czy Ci rośnie.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, 100za 10min.. drogo. Ja gdzies tam w necie widzialam przychodnie w ktorych po 80zl bylo a najtaniej w cenniku znalazlam w Markach bo 150za pierwsza wizyte i po50zl za kolejne.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to trzeba mieć czas na dojazdy do Marek, a może być tak, że w cyklu wystarczą 2 wizyty, i tak wyjdzie 200 złotych.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ