X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring w Warszawie i okolicach (ząbki, marki..)-polecicie coś i ike $ ?
Odpowiedz

Monitoring w Warszawie i okolicach (ząbki, marki..)-polecicie coś i ike $ ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety powiedzcie gdzie w Wawie i okolicach robicie monitoring cyklu i za ile?

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię w Invimed, koszt 100 złotych.

• golonat Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za jedno usg, rozumiem? Ile ich trzeba? Nie ma problemu z dostaniem się na czas? Ile trwa wizyta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, za jedno usg, ja nie miałam problemu z dostaniem się na wizytę. Wizyta jest krótka, tyle co rozebranie się i sprawdzenie wielkości pęcherzyka i grubości endometrium. Ilość usg to sprawa indywidualna, zależy czy masz pęcherzyk, czy Ci rośnie.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, 100za 10min.. drogo. Ja gdzies tam w necie widzialam przychodnie w ktorych po 80zl bylo a najtaniej w cenniku znalazlam w Markach bo 150za pierwsza wizyte i po50zl za kolejne.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to trzeba mieć czas na dojazdy do Marek, a może być tak, że w cyklu wystarczą 2 wizyty, i tak wyjdzie 200 złotych.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ