X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring w Warszawie i okolicach (ząbki, marki..)-polecicie coś i ike $ ?
Odpowiedz

Monitoring w Warszawie i okolicach (ząbki, marki..)-polecicie coś i ike $ ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety powiedzcie gdzie w Wawie i okolicach robicie monitoring cyklu i za ile?

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię w Invimed, koszt 100 złotych.

• golonat Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za jedno usg, rozumiem? Ile ich trzeba? Nie ma problemu z dostaniem się na czas? Ile trwa wizyta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, za jedno usg, ja nie miałam problemu z dostaniem się na wizytę. Wizyta jest krótka, tyle co rozebranie się i sprawdzenie wielkości pęcherzyka i grubości endometrium. Ilość usg to sprawa indywidualna, zależy czy masz pęcherzyk, czy Ci rośnie.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, 100za 10min.. drogo. Ja gdzies tam w necie widzialam przychodnie w ktorych po 80zl bylo a najtaniej w cenniku znalazlam w Markach bo 150za pierwsza wizyte i po50zl za kolejne.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to trzeba mieć czas na dojazdy do Marek, a może być tak, że w cyklu wystarczą 2 wizyty, i tak wyjdzie 200 złotych.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ