X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację niski estradiol w 13dc
Odpowiedz

niski estradiol w 13dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie odebralam dzis wybiki estradiolu dzis jest moj 13dc. cykle niereguralne ost cykl 30dni. estradiol wyniosl 32 natomiast w 5dc tylko 11:(
    faza fok 21-251
    srodek cyklu 38-649
    faza lut 21-312
    jestem zalamana widze ze cykl jest bezowulacyjny..w poprzednim badaniu na 6dni przrd okresem wyszlo mi 201...
    dodam ze mam probkemy z prolaktyna ktora lecze. w 5dc robilam badanie lh i fsh wyszlo 1.95 i fsh 3.11:( prosze o jakas rade...

6sutskjolve431gm.png
  • anetk89a Przyjaciółka

Wysłany: 26 grudnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajacanacud1 wrote:
    witajcie odebralam dzis wybiki estradiolu dzis jest moj 13dc. cykle niereguralne ost cykl 30dni. estradiol wyniosl 32 natomiast w 5dc tylko 11:(
    faza fok 21-251
    srodek cyklu 38-649
    faza lut 21-312
    jestem zalamana widze ze cykl jest bezowulacyjny..w poprzednim badaniu na 6dni przrd okresem wyszlo mi 201...
    dodam ze mam probkemy z prolaktyna ktora lecze. w 5dc robilam badanie lh i fsh wyszlo 1.95 i fsh 3.11:( prosze o jakas rade...

Hej, Mój estradiol jest też bardzo niski :(
    7 dc. 34
    12 dc. 40
    21 dc. 36
    Przyjmuję zastrzyki przed inseminacją co tydzień mam zwiększaną dawkę, ale nic się nie rusza, jestem przerażona. Myślałam, że szybciej zobaczę wzrosty, a tu nic :(

Problem: PCOS.!
    IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' :(
  • Jeheria Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie jak mam cienkie Endometrium 5 mm po owulacji to wina estriadolu? Owu była potwierdzona przez monitoring.

Vy8jp2.png
    3V06p2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ