X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację niskie temp+dziwna @ + brak owu?
Odpowiedz

niskie temp+dziwna @ + brak owu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    zerknijcie proszę na mój wykres. Cykle mam średnio 30-dniowe, owu zazwyczaj 14-16 dzień. Dziś 18 dzień cyklu - temperatury ciągle niskie, testy owu negatywne, śluz dziś na pewno niepłodny, jakichkolwiek objawów owu brak. A w dodatku miesiączka była bardzo dziwna - 1 dzień bardzo delikatnego krwawienia a pozostałe to już tylko minimalne plamienie.
    Czy miałyście kiedyś podobnie?

uwo93e3kxvexoenv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może był to cykl bezowulacyjny, stąd też taka miesiączka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jakby poszło w górę. A jaki miałaś poprzedni cykl? Jakieś proszki/zabiegi? Jakie miałaś zwykle miesiączki? Też tak mało obfite?

Wysłany: 28 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KMK, dzięki za odpowiedź.
    Poprzedni cykl książkowo. Wyraźnie niższe temperatury w I fazie i wyższe po owu.
    Dodatkowo wszystko wskazywało, że owu była - testy dodatnie, ból jajnika, masa rozciągliwego śluzu no i temperatury.
    Tak skąpej miesiączki nie miałam nigdy.
    Ciekawe, co termometr jutro pokaże.

uwo93e3kxvexoenv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jest ładnie do góry.

Ja tylko raz miałam bardzo dziwny, odbiegający od wszystkich okres. Jak 2 miesiące później poszłam do lekarza okazało się, że mam torbiel. I tylko bez paniki! Ale ja bym poszła na USG. Ale najpierw bym poczekała czy coś wyszło z tego cyklu bo wykres wygląda ładniutko :*

Powodzenia!

Wysłany: 30 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KMK,
    dziękuję Ci za odpowiedź.
    Panikować nie będę :) a do gina i tak chodzę regularnie, więc pewnie umówię się po miesiączce.
    Dzięki, buźka ;)

uwo93e3kxvexoenv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ