X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja 8dc!
Odpowiedz

Owulacja 8dc!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maltusia Ekspertka

Wysłany: 4 września 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sądzicie?
    c4daac24e6517ede5a5f993bcace3095.png

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 13 września 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie wcześnie.. A jak wyglądają Twoje inne wykresy?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Mikoshi Ekspertka

Wysłany: 11 października 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Ostatnio miewam przypuszczenia że mam dość wczesna owulacje. Jak się kochać z mężem kiedy dalej plamie/krwawie. Jakoś nie potrafie się przełamać. Jak wy sobie z tym radzicie?

05/03/2021 Szymon <3
    13/10/2022 Aniela <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj pod prysznicem.

malami91 lubi tę wiadomość

• Mikoshi Ekspertka

Wysłany: 12 października 2018, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie za bardzo. Mieszkamy nadal z rodzicami. Dom dopiero zaczynamy budować na wiosnę... :/

05/03/2021 Szymon <3
    13/10/2022 Aniela <3
  • Anka.Ja Znajoma

Wysłany: 18 października 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikoshi wrote:
    Nie za bardzo. Mieszkamy nadal z rodzicami. Dom dopiero zaczynamy budować na wiosnę... :/

a czy Twój partner też ma z tym problem, czy to u Ciebie w głowie siedzi? :)

• Nacia123 Znajoma

Wysłany: 22 października 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak mogę wrzucić tutaj swoje zdjęcia testów?

Natalia
  • _mamofaza Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myśleć od razu po @ pojawił mi się śluz wodnisty przezroczysty mierze pd początku temp 36.5, dziś spadła na 36.3 w 7dc. Myślicie, że owu mogła się przesunąć? To 3 cykl po poronieniu, dwa następne się wydłużyly o 3 dni. Szyjka mi się dziś trochę podniosła i zmiekla w porównaniu do wczoraj.. Czemu starania o dziecko są takie schizujace? W ogóle w ostatni dniu miesiączki widziałam trochę śluzu rozciaglowego, nie wiem co p tym wszystkim myśleć. Na moim starym wykresie widzę, że miałam podobnie w cyklu, który był dla Nas szczęśliwy.

dqprx1hpdyzxk31g.png

dqprj44j5qc2k5ef.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ