Owulacja a przeziebienie
-
Hej dziewczyny okrez jesienno- zimowy wielkimi krokami sie zbliza a nie moge znalesc nigdzie podobnego wątku mam pytanie moze któras z was bd widziala od paru dni jestem przeziębiona, katar, kaszel standard 11dc jednak zażyłam gripex noc na wieczor bo czułam ze rano bym nie wstała czy jedna tabelka teoretycznie 2-3 dni przed wystąpieniem ovu ma znaczenie czy to prawda że moze sie ona przesunąć lub nie pojawic w tym miesiącu ??
-
Bzdury, tyle razy ile bylam chora a bywalam czesto, faszerowalam sie lekami bo przeciez praca i zawsze wszystko jak w zegarku. Wiem, ze jednej kolezance przesuwa sie okres jak jest chora, ale o kilka dni max, co nie znaczy ze nie ma owulacji. 1 tabletka to pikus.
-
Owulacja przesuwa się, albo skraca proporcjonalnie do każdej zmiany która zachodzi w organizmie, więc jak jesteś chora to też nie musi być wtedy kiedy wyliczyłaś.2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
Zalezy od organizmu. Niektorych nie rusza, innym zaburza. Z autopsji powiem, ze najmniejsze przeziebienie przesuwa mi owulacje, a choroba do niej nie dopuszcza i mam cykl bezowulacyjny. Staram sie nie przyjmowac lekow ktore jako substancje czynną maja ibuprofen bo ponoc zle wplywa na owulacje, lepiej paracetamol.Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.
Oligoasthenoteratospermia grudzień2018 -
nick nieaktualnyHej...ja właśnie choruję od 3dni ale praktycznie bez leków,tylko ibuprofen na gorączke. Wczoraj jeszcze żadnych oznak dni płodnych czy ewentualnej owulki a dzisiaj bach,normalnie szczyt i pełna gotowość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 11:01
-