Owulacja bez ciałka żółtego?
-
To moj drugi monitorowany cykl, aczkolwiek tu przez swieta bylo ciezko wiec poszlam dopiero w 15dc i czy jeśli w 15dc nie widać pecherzykow na jajnikach, ani ciałka żółtego, a jest płyn w zatoce, byl ból owulacyjny i byl ewidentny płodny śluz to oznacza, że nie było owulacji? Byłam tylko na szybkim USG, a moje lekarka z miasta oddalonego kawał drogi kazała mi włączyć leki po owulacji. Zastanawiam się czy odpuścić leki w takim razie. Z owulacja nie miałam problemów, z zajściem w ciążę też, ale C1 i C3 straty, a C2 bezproblemowa.
-
annova wrote:To moj drugi monitorowany cykl, aczkolwiek tu przez swieta bylo ciezko wiec poszlam dopiero w 15dc i czy jeśli w 15dc nie widać pecherzykow na jajnikach, ani ciałka żółtego, a jest płyn w zatoce, byl ból owulacyjny i byl ewidentny płodny śluz to oznacza, że nie było owulacji? Byłam tylko na szybkim USG, a moje lekarka z miasta oddalonego kawał drogi kazała mi włączyć leki po owulacji. Zastanawiam się czy odpuścić leki w takim razie. Z owulacja nie miałam problemów, z zajściem w ciążę też, ale C1 i C3 straty, a C2 bezproblemowa.Baby #1 Wrzesień 2024
-