X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację owulacja bez objawów
Odpowiedz

owulacja bez objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

W tamtym miesiącu, miałam potwierdzona owulacje i wszystkie dolegliwości z nią związane . Tj w połowie cyklu bolące piersi, zmęczenie , i ból w nocy ok 20 min związany z wylaniem płynu z pęcherzyka grafa. Wiem bo cykl był monitorowany. W tym cyklu też monitoruje. Owulacja była ale bez żadnych objawów. To moja 2 owulacja po półrocznym przyjmowaniu leków takich jak dostinex i glucophage . Czy orientujecie się dlaczego tak jest? Że najpierw to bardzo odczulam a teraz w ogóle?

• kasza Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki organizm :) czasem czuje się owulację a czasem nie :) ja zawsze ok 14dc czułam piersi, kłucie jajników i przepisowy śluz tzw. białko kurze. Jak zaczęłam mierzyć temperaturę to okazało się że owulację miewam ok 17dc czyli później niż mi się wydawało. Przestałam obserwować objawy i zaufałam temperaturze i testom LH. Organizm potrafi płatać figle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 00:08

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ