X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację owulacja bez objawów
Odpowiedz

owulacja bez objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

W tamtym miesiącu, miałam potwierdzona owulacje i wszystkie dolegliwości z nią związane . Tj w połowie cyklu bolące piersi, zmęczenie , i ból w nocy ok 20 min związany z wylaniem płynu z pęcherzyka grafa. Wiem bo cykl był monitorowany. W tym cyklu też monitoruje. Owulacja była ale bez żadnych objawów. To moja 2 owulacja po półrocznym przyjmowaniu leków takich jak dostinex i glucophage . Czy orientujecie się dlaczego tak jest? Że najpierw to bardzo odczulam a teraz w ogóle?

• kasza Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki organizm :) czasem czuje się owulację a czasem nie :) ja zawsze ok 14dc czułam piersi, kłucie jajników i przepisowy śluz tzw. białko kurze. Jak zaczęłam mierzyć temperaturę to okazało się że owulację miewam ok 17dc czyli później niż mi się wydawało. Przestałam obserwować objawy i zaufałam temperaturze i testom LH. Organizm potrafi płatać figle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 00:08

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ