X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja- brak bólu
Odpowiedz

Owulacja- brak bólu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy macie podobnie ze jej nie odczuwacie lub tylko trochę ?
    Niby na monitoringu mam ją. Zastanawiam się nad acardem.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Marudaruda Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Hej dziewczyny czy macie podobnie ze jej nie odczuwacie lub tylko trochę ?
    Niby na monitoringu mam ją. Zastanawiam się nad acardem.

Trzy miesiące temu dokładnie wiedziałam kiedy miałam owulację, bo zaczynały mnie boleć sutki (wyrzut progesteronu) i miałam jednorazowy mega ból jajnika promieniujący do odbytu. I od tamtego momentu ból sutków do samego okresu, przez który mój gin powiedział, że nie musiałam przychodzić na USG potwierdzać owulacji ;) A w ostatnim cyklu w ogóle nie czułam bólu pęknięcia, ale zaczęły mnie boleć sutki i temperatura potwierdziła, że owulacja musiała być.

"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...

PCOS, ↑ testosteron.
  • werni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciężko by mierzyć tempke. Pracuje na zmiany.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ