X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja- brak bólu
Odpowiedz

Owulacja- brak bólu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy macie podobnie ze jej nie odczuwacie lub tylko trochę ?
    Niby na monitoringu mam ją. Zastanawiam się nad acardem.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Marudaruda Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Hej dziewczyny czy macie podobnie ze jej nie odczuwacie lub tylko trochę ?
    Niby na monitoringu mam ją. Zastanawiam się nad acardem.

Trzy miesiące temu dokładnie wiedziałam kiedy miałam owulację, bo zaczynały mnie boleć sutki (wyrzut progesteronu) i miałam jednorazowy mega ból jajnika promieniujący do odbytu. I od tamtego momentu ból sutków do samego okresu, przez który mój gin powiedział, że nie musiałam przychodzić na USG potwierdzać owulacji ;) A w ostatnim cyklu w ogóle nie czułam bólu pęknięcia, ale zaczęły mnie boleć sutki i temperatura potwierdziła, że owulacja musiała być.

"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...

PCOS, ↑ testosteron.
  • werni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciężko by mierzyć tempke. Pracuje na zmiany.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ