X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację owulacja na wykresie Ovufriend
Odpowiedz

owulacja na wykresie Ovufriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • abbigal Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od niedawna prowadzę obserwację na wykresie Ovu., ale po raz kolejny zastanawia mnie fakt, że wykres nie "odnotowuje" dnia owulacji, który wg. mnie już dawno temu (3-5 dni) minął, a później nagle cofa się z zaznaczeniem owulacji o prawie 10 dni... czy powinnam się martwić, że coś nie tak z przyrostem temperatury (cyklem)? Teraz też tak mam, że wg. mnie owulacja była w niedzielę, a jutro już piątek i żadnych zmian, chociaż temperatura trochę mi wzrosła, ale mniej niż 0,2C :|

age.png

age.png
  • Ryjek Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez monitoringu nie ma się nigdy 100% pewności, że ovu była. Pamiętaj, że to tylko program! Pokaż swój wykresik, to coś powróżymy ;)

Gagarek, Existenz lubią tę wiadomość

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hokus pukus, czary mary...
    właśnie Abbigal, pokaż wykres :)
    Mnie też irytowało, że przeskoczył nagle i do tego zakładam, że nie do końca dobrze wskazał. W algorytm programu średnio wierzę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ