X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację owulacja na wykresie Ovufriend
Odpowiedz

owulacja na wykresie Ovufriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • abbigal Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od niedawna prowadzę obserwację na wykresie Ovu., ale po raz kolejny zastanawia mnie fakt, że wykres nie "odnotowuje" dnia owulacji, który wg. mnie już dawno temu (3-5 dni) minął, a później nagle cofa się z zaznaczeniem owulacji o prawie 10 dni... czy powinnam się martwić, że coś nie tak z przyrostem temperatury (cyklem)? Teraz też tak mam, że wg. mnie owulacja była w niedzielę, a jutro już piątek i żadnych zmian, chociaż temperatura trochę mi wzrosła, ale mniej niż 0,2C :|

age.png

age.png
  • Ryjek Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez monitoringu nie ma się nigdy 100% pewności, że ovu była. Pamiętaj, że to tylko program! Pokaż swój wykresik, to coś powróżymy ;)

Gagarek, Existenz lubią tę wiadomość

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hokus pukus, czary mary...
    właśnie Abbigal, pokaż wykres :)
    Mnie też irytowało, że przeskoczył nagle i do tego zakładam, że nie do końca dobrze wskazał. W algorytm programu średnio wierzę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ