X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja, zanik śluzu a ciąża?
Odpowiedz

Owulacja, zanik śluzu a ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LuckyJack Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę was o pomoc bo nie wiem co ze mną jest..

Od początku nowego cyklu kocham się regularnie z moim partnerem, codziennie kilka razy pod rząd dochodzi we mnie. I własnie jestem 19 dniu cyklu i mam brak śluzu płodnego.. Czy to może być oznaką że do owulacji nie doszło? Czy po prostu śluz "wypłyną" podczas naszych stosunków..
    Przedwczoraj tzn 17 Dc, miałam pod wieczór płodny śluz taki jak obserwowałam podczas poprzednich cykli, ale dziś już znikł. Nie wiem co o tym myśleć. Cykle mam 32 - 34 dniowe.. A teraz gdy próbuję zbadać ten śluz to u wejścia pochwy jest sucho, a w środku po wyciągnięciu palca czuć lekką wilgotność. Ale palec jest trochę jakby klejem przejechany. Nic nie widać aby na nim było, ale lekko się klei..
    Czy to normalne? Pomóżcie mi.

Pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja dlatego nie poszłam z tym do ginekologa jeszcze..

Nasze stosunki z partnerem nie są staraniem się o dzidziusia, ale mimo wszystko zastanawiam się czy jest możliwość zajścia w ciążę, mimo braku śluzu i jak podejrzewam owulacji?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ