X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

owulka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatka27 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy następuje owulacja?nie mam bólu jajników

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie takie proste:) Musiałabyś chodzić na monitoring żeby mieć 100% pewność kiedy ją masz. A jak długie masz cykle? Z reguły jest to ok 12-14 dni przed miesiączką. Więc jak masz regularne cykle możesz sobie policzyć orientacyjnie. Trzeba pamiętać jednak, że każdy sykl jest nieco inny, dużo rzeczy na to wpływa. Możesz się wspomagać testami owulacyjnym, ja tak robię, bo u mnie bywa 15dc, a nawet i 19dc. Można też obserwować śluz płodny - zwiastuje nadejście owulki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy mi ktos by mogl podopowiedziec, czy u mnie owulka mogla juz wystapic`?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ