X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

owulka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatka27 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy następuje owulacja?nie mam bólu jajników

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie takie proste:) Musiałabyś chodzić na monitoring żeby mieć 100% pewność kiedy ją masz. A jak długie masz cykle? Z reguły jest to ok 12-14 dni przed miesiączką. Więc jak masz regularne cykle możesz sobie policzyć orientacyjnie. Trzeba pamiętać jednak, że każdy sykl jest nieco inny, dużo rzeczy na to wpływa. Możesz się wspomagać testami owulacyjnym, ja tak robię, bo u mnie bywa 15dc, a nawet i 19dc. Można też obserwować śluz płodny - zwiastuje nadejście owulki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy mi ktos by mogl podopowiedziec, czy u mnie owulka mogla juz wystapic`?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ