X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

owulka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatka27 Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy następuje owulacja?nie mam bólu jajników

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie takie proste:) Musiałabyś chodzić na monitoring żeby mieć 100% pewność kiedy ją masz. A jak długie masz cykle? Z reguły jest to ok 12-14 dni przed miesiączką. Więc jak masz regularne cykle możesz sobie policzyć orientacyjnie. Trzeba pamiętać jednak, że każdy sykl jest nieco inny, dużo rzeczy na to wpływa. Możesz się wspomagać testami owulacyjnym, ja tak robię, bo u mnie bywa 15dc, a nawet i 19dc. Można też obserwować śluz płodny - zwiastuje nadejście owulki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy mi ktos by mogl podopowiedziec, czy u mnie owulka mogla juz wystapic`?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ