X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację PCOS Ovulomed max
Odpowiedz

PCOS Ovulomed max

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabela27 Nowa

Wysłany: 22 września 2024, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Czy któraś z was stosuje suplement Ovulomed max na PCOS? Macie jakieś dziwne odczucia? Biorę już ponad 20 dni. Po okresie zaczęły boleć mnie jajniki? Czy to jest normalne?

• suzume Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2024, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie mam pcos ale mam pco. Biorę ovulomed max trzeci miesiac. Wydaje mi sie ze nie zauważyłam jakichś skutków ubocznych. Ale pierwszy raz w tym miesiącu odczułam 'książkowa' owulacje. Oczywiście nie jestem pewna czy wystąpiła ale wydaje mi się że ten suplement troche pomógł.

ona 💁🏼‍♀️ 31 | on 🙋‍♂️ 56
    ❤️ bez zapezpieczenia od 2021
    Świadome starania od 04/24

✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml

✖️ USG - policystyczne jajniki

Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻
  • Pcos-ka Autorytet

Wysłany: 26 września 2024, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, też bralam ale mi kompletnie nie pomógł :(

Ona 27l:
    PCOS, IO, hashimoto, oba jajowody drożne ✅
    Letrox 37,5, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
    On 29l:
    zdrowy 🏋️‍♂️

06.2024 - 10.2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
    11.2024 Mensinorm 75 - hiperstymulacja - primolut nor ❌
    12.2024 Aromek + Menopur ❌
    01.2025 Aromek + Bemfola ❌

02.2025 Kwalifikacja do rządowego programu IVF 🥰
    08.03.2025 punkcja 🥚 —> 4❄️
    09.04.2025 transfer zarodka 5.1.2
    5dpt beta 15,7; 6dpt beta 36
    7dpt beta 77,4; 8dpt beta 158
    9dpt beta 262; 10dpt beta 350,7
    13dpt beta 1203
    17dpt beta 4662
    20dpt GS 10mm, YS 2,5mm
    29dpt CRL 6,6mm, FHR 106/min 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ