X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pecherzyk 22 dc
Odpowiedz

pecherzyk 22 dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam laparoskopie 23 listopada usuniete 2 torbiele jeden endometrialny drugi czynnosciowy.okres po laparoskopii byl 19,12,12. wczoraj bylam u gin i okazalo sie ze jest pecherzyk 18 mm w 23 dniu cyklu.czy Ktoras z Was miala podobnie? czy brac go pod uwage jako prawdopodobna owulacje? gin chical dac mi zastrzyk zeby pekl na pewno ale nigdzie w aptece go nie mieli..:(

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli pęcherzyk pęknie to owulka bedzie !!! Idz za parę dni na monitoring to lekarz ci powie czy pecherzyk pękł!!!
    A w jakich dniach masz przeważnie owulkę!!

• Lilka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomiedzy 12-14 dniem.nic mi sie w tym miesiacu nie zgadza sluz wskazujacy na dni plodne byl ok12-15 dnia cyklu.cykle mam regularne z wyjatkiem tego :P Czy usg robione 22 dc potwierdzilo wczesniejsza owulacje? Czy to wogole mozliwe.jak narazie tylko jeden jajnik pracuje lewy jeszcze spi i wraca do siebie.Zaczelam mierzyc temp i mam 37,2 przez ostatnie dwa dni czyli 23 i 24 dzien cyklu

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka może po tych torbielach coś się poprzestawiało więc bez paniki!!! możesz iść na monitoring i sprawdzić czy pęcherzyk pękł!!!
    A mi też czasami tylko na jednym jajniku pęcherzyki się robią a lekarz mówi że jest ok wszystko!!!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ