X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pęcherzyk dominujący
Odpowiedz

Pęcherzyk dominujący

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martyna777* Nowa

Wysłany: 10 lipca 2021, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochani, pomóżcie czy ktoś może byl w podobnej sytuacjw lutym poroniłam 9 tyg maleństwo, ciąża obumarła zakończona łyżeczkowaniem.
    Po pierwszej miesiaczce zaczęłam brać duphaston aby wyregulować cykl ( od 16 DC przez 10 dni).
    Od cyklu majowego zaczęliśmy starać się o maleństwo na razie nic.

W środę w dniu 11 cyklu byłam na kontrolnym USG . Ginekolog powiedziała że nie ma dominującego pęcherzyka. Dziś 14 dzień cyklu dostałam sluz płodny. Mój cykl ostatnio trwa 32 dni.

Czy to możliwe aby pojawił się pęcherzyk ? Czy mimo jego braku występuje śluz płodny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2021, 23:01

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ