Odpowiedz
Forum > W oczekiwaniu na owulację > Pęcherzyk dominujący 25mm i brak owulacji
Dowiedz się czym jest OvuFriend i w jaki sposób pomoże Ci zajść w ciążę
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Lancer
Znajoma
Postów: 16
1

Wysłany: 1 sierpnia, 21:35
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witam doświadczone koleżanki. Zastanawiam się czy jest jeszcze szansa na owulację w tym cyklu. 14dc mój pęcherzyk miał 25 mm dzisiaj jest 19dc i skoku temp jeszcze nie było(wizyta u lekarza w innej sprawie).Czytałam że 25mm to jest już duży pęcherzyk a jeszcze przez te 5dni to pewnie sporo się powiększył. Czy jest szansa ze on jeszcze pęknie czy będzie za duży ? Z obserwowanych 4 ostatnich cykli skok był pomiędzy 21-23dc. Śluzu płodnego na tą chwile brak. Pozdrawiam

Lancer

Beatris1987
Koleżanka
Postów: 35
1

Wysłany: 2 sierpnia, 21:53
Cytuj | (0) | Zgłoś
No właśnie mam podobny problem. Dziś 12 dzień cyklu, na monitoringu jajeczko 27 mm. Śluz płodny, testy ovu pozytywne, ale nie pęka. :/ też się zastanawiam czy jest jeszcze szansa na owulację. Jutro znów mam przyjść na monitoring.

Asia

Lancer
Znajoma
Postów: 16
1

Wysłany: 7 sierpnia, 23:09
Cytuj | (0) | Zgłoś
Beatris1987 napisała:
No właśnie mam podobny problem. Dziś 12 dzień cyklu, na monitoringu jajeczko 27 mm. Śluz płodny, testy ovu pozytywne, ale nie pęka. :/ też się zastanawiam czy jest jeszcze szansa na owulację. Jutro znów mam przyjść na monitoring.
I jak ?? Była owulacja ?

Lancer

Beatris1987
Koleżanka
Postów: 35
1

Wysłany: 8 sierpnia, 22:21
Cytuj | (0) | Zgłoś
Lancer napisała:
I jak ?? Była owulacja ?


Tak była :-) jajo pękło następnego dnia i wtedy też serduszkowaliśmy. Potwierdzone przez lekarza. Teraz odliczam dni i czekam na cud.

Asia

wusia
Koleżanka
Postów: 95
12

Wysłany: 3 września, 13:59
Cytuj | (0) | Zgłoś
Beatris1987 napisała:
Tak była :-) jajo pękło następnego dnia i wtedy też serduszkowaliśmy. Potwierdzone przez lekarza. Teraz odliczam dni i czekam na cud.
i jak efekty starań ?

3 cs o I myszkę
PCOS
Długie nieregularne cykle, faza lutealna 12-14 dni.
Tsh 0,895 norma 0,350-4,94
Ft3 2,75 norma 1,71-3,71
Fr4 1,04 norma 0,7-1,47
Fsh 4,96 norma 3,03-8,08
Lh 9,74 norma 1,8-11,78
Estradiol 35 norma 21-251
Prolaktyna 12,33 norma 1,2-29,93
Testosteron robiłam rok temu- w normie

Beatris1987
Koleżanka
Postów: 35
1

Wysłany: 3 września, 20:17
Cytuj | (0) | Zgłoś
Beatris1987 napisała:
Tak była :-) jajo pękło następnego dnia i wtedy też serduszkowaliśmy. Potwierdzone przez lekarza. Teraz odliczam dni i czekam na cud.

Narazie z marnym skutkiem niestety. :-( a jak u Ciebie?

Asia


Zajdź w ciążę dwa razy szybciej

Sprawdź OvuFriend Premium

  • wyznaczanie dni płodnych
  • dieta płodności
  • innowacyjny algorytm

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)