Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pecherzyk graffa -nieregularny ksztalt
Odpowiedz

pecherzyk graffa -nieregularny ksztalt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Syl Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któras z Was miala pecherzyk graffa o nieregularnym ksztalcie?w 14 dc mial 19mm i nieregularny ksztalt w drugim jajniku rowniez 19mm ale ten w lewym jest ladny owalny

• miska997 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syl wrote:
    dziewczyny czy któras z Was miala pecherzyk graffa o nieregularnym ksztalcie?w 14 dc mial 19mm i nieregularny ksztalt w drugim jajniku rowniez 19mm ale ten w lewym jest ladny owalny
    U mnie w 24 dc przy cyklach 31-33 dni pecherzyk 14mm tylko A właśnie w 24dc testy owu pozytywne wcześniej negatywne były. Dostałam Clo na wzrost pęcherzyka....zobaczymy w połowie cyklu po wynikach mam się do niego zgłosić....

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ