X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pecherzyk graffa -nieregularny ksztalt
Odpowiedz

pecherzyk graffa -nieregularny ksztalt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Syl Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któras z Was miala pecherzyk graffa o nieregularnym ksztalcie?w 14 dc mial 19mm i nieregularny ksztalt w drugim jajniku rowniez 19mm ale ten w lewym jest ladny owalny

• miska997 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syl wrote:
    dziewczyny czy któras z Was miala pecherzyk graffa o nieregularnym ksztalcie?w 14 dc mial 19mm i nieregularny ksztalt w drugim jajniku rowniez 19mm ale ten w lewym jest ladny owalny
    U mnie w 24 dc przy cyklach 31-33 dni pecherzyk 14mm tylko A właśnie w 24dc testy owu pozytywne wcześniej negatywne były. Dostałam Clo na wzrost pęcherzyka....zobaczymy w połowie cyklu po wynikach mam się do niego zgłosić....

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ