X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pecherzyk graffa -nieregularny ksztalt
Odpowiedz

pecherzyk graffa -nieregularny ksztalt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Syl Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któras z Was miala pecherzyk graffa o nieregularnym ksztalcie?w 14 dc mial 19mm i nieregularny ksztalt w drugim jajniku rowniez 19mm ale ten w lewym jest ladny owalny

• miska997 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syl wrote:
    dziewczyny czy któras z Was miala pecherzyk graffa o nieregularnym ksztalcie?w 14 dc mial 19mm i nieregularny ksztalt w drugim jajniku rowniez 19mm ale ten w lewym jest ladny owalny
    U mnie w 24 dc przy cyklach 31-33 dni pecherzyk 14mm tylko A właśnie w 24dc testy owu pozytywne wcześniej negatywne były. Dostałam Clo na wzrost pęcherzyka....zobaczymy w połowie cyklu po wynikach mam się do niego zgłosić....

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ