X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pik LH później niż owu ?
Odpowiedz

Pik LH później niż owu ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edkaa Przyjaciółka

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy owulacja może się odbyć bez piku LH ?
    11 dc troszke czułam jajnik, pojawił się bardziej wodnisty sluz (nie miewam kurzego białka..) zaczęłam robić testy owu ale cały czas były negatywne. W 14 dniu cyklu jajnik bolał bardzo aż promieniowało mi na nogę byłam pewna ze to owulacja choć testy były cały czas negatywne. Pozytywny test pokazał się dopiero 16 dnia cyklu gdy sluz wyglądał już jak balsam - biały mleczny. Czy możliwe ze pik LH wystąpił po owulacji ? 17 dc to byłaby najpóźniejsza owulacja jaka mam od 10 pomiarów - wcześniej nie mierzyłam. Zawsze miewałam 12-15 dc. Dodam ze nie zawsze robiłam testy owu ale zawsze licząc od bólu takiego jak w 14 dc miałam mijało 13 dni i miałam okres wiec tak jakby ten ból zawsze oznaczał owu.. i gdy robiłam akurat testy to się pokrywały z tym. Tym razem jest dziwacznie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2021, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie, mam płodny śluz 2-3 dni i dopiero jak robi się sucho pik.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ