X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację plamienia a owulacja
Odpowiedz

plamienia a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, wracam po dłuugiej przerwie ;)
    I znów mam problemy z cyklami;/ Lekarz mi powiedział, że po ciąży i karmieniu piersią czasem trzeba czasu, żeby wszystko wróciło do normy, z tym że ja przed ciążą miałam cykle 45dniowe, więc to wcale nie norma. Ale do rzeczy.
    Pierwszy okres po karmieniu miałam wywołany luteiną, drugi przyszedł po 42dniach. Wg kalkulatora za 2 dni mam owulacje, testy owu negatywne, brak płodnego sluzu i od wczoraj mam różowe plamienia, które dziś się nasiliły. Szyjki nie badam, bo jak nie robię tego od początku cyklu to nie potrafię powiedzieć czy jest nisko itd.
    I nie wiem czy biec do gin z tymi plamieniami (najbliższy termin w piątek;/), bo czytałam że zdarzają się przy owu, ale testy mam negatywne i już nie wiem co myśleć. Jakaś rada, a może któraś z was też tak miała?

• mala154 Debiutantka

Wysłany: 8 stycznia 2019, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam plamienia teraz wlasnie i sie okazalo ze mam niski estradiol wiec owu nie bedzie

wis
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ