Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację plamienia po owulacji
Odpowiedz

plamienia po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • migotka Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dręczy mnie pewien problem a mianowicie to, że prawie w każdym cyklu występują u mnie plamienia po owulacji. Nie wiem czym jest to spowodowane i zastanawiam się czy to czasem nie jest brak lub nadmiar jakiegoś hormonu.
    Miała któraś z was dziewczęta taki problem i pomoże mi to sobie poukładać w głowie?

• aga.just Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że plamienie około owulacyjne to nic złego, ot niektóre kobiety mają, inne nie

m_d_f, m_d_f lubią tę wiadomość

• dodinka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migotka wrote:
    Dręczy mnie pewien problem a mianowicie to, że prawie w każdym cyklu występują u mnie plamienia po owulacji. Nie wiem czym jest to spowodowane i zastanawiam się czy to czasem nie jest brak lub nadmiar jakiegoś hormonu.
    Miała któraś z was dziewczęta taki problem i pomoże mi to sobie poukładać w głowie?

Też często mam plamienia po owulacji i potem straszny ból z jednej strony kiedyś myślałam że to wyrostek ale moja gin mówi że plamienie i ból to po pęknięciu pęcherzyka mówiła że często też jest plamienie przy zagnieżdżeniu więc wszystko ok jest

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ